Just be you

And just like that...... Safety was bornIs het Carrie Bradshaw? Nope, it's me baby. back with a new article of science from my own

Let's talk about safety. Ik ben er nu een beetje achter dat onveiligheid in mijzelf zit. Nu pas? Goh speurneus, where have you been all this years huh?. Geen firemans this time? Hmmm… Don’t know about that… i mean it’s a hell of a choreo after all. Ik zie mijzelf inderdaad veranderen van veilig naar onveilig en dan hup mijn hoofd in. Wat gebeurd er? Onwennig denk ik en dat is….. Bingo, yes, just like the dog (overigens een hele lieve). Interessant, nu kom ik bij de kern. Onveiligheid X hoofd = afwezig.nl. Dit moet anders, dit is waarom ik vlucht. Voor mijzelf? Doesn’t makes any sense. Maar toch. Het gebeurd. Alsof je een meer wilt overgaan, over een brug met touw en hout (je kent het wel) met duizend krokodillen en slangen onder je in het water en daar ooit wel eens over gedroomd, het was net echt. Heel raar. Geen fear maar toch. Breekt het touw? Dan ben je zwaar #delul hoor. Blijkbaar vind ik mijzelf best ongezellig en dat slaat weer nergens op, ik bedoel ik heb (inmiddels echt wel) een leuk leven. Maar kijk ik ernaar dan wil ik inderdaad bijna altijd wel afspreken. Veelste vaak en dat is het tegenovergestelde van waar ik voor sta en ga in het leven #zelfliefde. Heel gek. En kijk ik naar de ander? Hmmm…. Die hobby’s he, het is veelste leuk, ik weet het je kan er uren zoet mee zijn..  Het zit nog een beetje in mij om er wat meer voorzichtiger mee te zijn, maar ik wordt er erg enthousiast van en aangezien ik veel tijd heb en veel andere dingen kan doen, waarom zou ik dit dan mijzelf verbieden? Ik wil het leren en erin groeien, dat klopt ja. Heb ik het nou over #gitarenaaien.nl? Ja, dat klopt. Ben er weg van, en ja veel meer dan ik nu typen kan is mijn antwoord sneller dan het licht. Het is leuk, het mag en je weet het antwoord: liefde, geen angst meer (althans zoveel mogelijk liefde, geen robots meer). Ik heb mijn eigen ding en mijn eigen leven en dat is prima en dat mag, graag zelfs. Maar goed safety was born. Hoe moet ik het veilig maken voor mijzelf als ik geen idee heb hoe? Begin maar met een welkom thuis huis voor mijzelf, kan ik nog wat aanpassen? Wat moet er bij en wat moet ik laten? #cinderellaareyouhome? She is there, always. Mooi, dan moet ik een deal maken, of moet ik daar dan bij iemand anders voor zijn? #mrgold? haha. Maar veiligheid in mijzelf begint ook met het affirmeren: Ik ben veilig, ik mag er zijn, ik hoor hier, ik ben hier welkom, ik voel mij vrij om mijzelf altijd voor mijzelf te zijn, lk ben lief voor mijzelf. Dat is al heel wat. Snappen doen we het wel, want een andere omgeving vergt ook weer aanpassing en tijd. Maar daar… nee hoor. Alles.nl. En dan vergeet ik het weer #relativeren. Een huis is maar een huis, het staat en valt met 1. Interieur 2. Gezelligheid 3. De persoon zelf en 4. Eigen smaak. Als dat overeenkomt? Dikke match made in heaven and i know all about it hahaha. Maar dit kan overal gemaakt worden. Het gaat denk ik ook om hoe je ermee omgaat met liefde.nl. Maar toch, ik weet het dit wordt een spelletje van ja maar Loo heeft het ook gedaan. Ja, maar ik heet geen Louise ik ben gewoon Daniëlle. Ik rol met mijn ogen want dit is hatelijk. Maar mijn stabiliteit kan hier beter. En uiteindelijk zijn het nooit de mensen om je heen maar jezelf die de slingers moeten ophangen.. Het valt en staat met hoe ik mij opstel. Maar dit is echt zo’n flipperkast spel, hoe wil je dit winnen? Het heeft 2 kanten. Voor elk probleem is er een oplossing. Ik loop hiermee gewoon echt vast. Alsof je in de modder fietst. Hier merk ik ook weer onveiligheid in. En dan weet ik mij geen raad meer. Kijk uit voor de kat in het nauw. I know, dat pad? Neem het nooit meer en dat is de waarheid. Ik ben op dit moment vaak in de weekenden #homealone. En dat gaat erg goed, ik oefen ermee. Maar daarnaast er moet een pad zijn om dit in orde te krijgen. Het moet veilig. Altijd. En daar valt en staat veiligheid in jezelf ook mee. Dus…. Veiligheid in mijzelf = liefde voor mij X aan mijzelf denken = de ultieme combinatie om dit verder te ontwikkelen en verder te leren. Dus ik zeg : LET'S FUCKING GO