Just be you

De groene ketting van oma als houvast

 


Ik vond het moeilijk om hier een voorbeeld van te maken. Mijn ketting moet gaan staan voor: mijn geweten, socials en website. Het is liefdevoller dan code rood, al werkt het wel heel goed, ik kijk even naar mijn gedicht die ik op Pinterest heb opgeslagen en ik zie dat ik wel moet verzachten. Dat strenge moet afgelopen zijn, het is niet lief want ik denk dat ik er diep vanbinnen echt wel verdrietig van wordt als ik dat doe of als de consequentie daar is. Ik moet vooral schrijven wanneer ik het voel en soms is dat heel veel en soms is dat heel weinig. Het gaat erom dat ik het nodig heb. Ik merk dat ik wel nog wel wat meer de vergevings meditatie kan doen . Het is best belangrijk om dit van te voren te doen om verder te gaan in een nieuw leven en in een nieuw begin. Ik wil geen verwijten maken of vaak ruzies krijgen omdat …… we willen gezonde dingen. Dat is al heel duidelijk maar er ontbrak steeds iets, al heb ik ook emotie, ik wil wel dat ik zelf ook gezond ben en in staat ben om een gezonde relatie te hebben. En nu kan ik mijn ketting vasthouden als teken dat mijn bescherming mag stoppen. Zou de bescherming volledig opgeheven kunnen worden? Ik denk het wel, door in jezelf te oefenen met het vertrouwen in jezelf en juist alle lessen die ik de afgelopen 2 jaar geleerd heb, nog eens goed door te nemen en te maken. Ik ben inmiddels wel zover dat ik aan mijzelf kan merken wanneer ik het wil doen en door toch even de ketting van mijn oma vast te kunnen houden, voorkom ik dat ik op ga in een ander. 

Dan sluit ik even af met een prachtige en nieuwe mooie quote door mij bedacht die ik bij de successtory al zo mooi beschreven heb: Het mooiste cadeautje wat je aan jezelf geeft, is die van de aandacht aan jezelf. Heel mooi en heel krachtig. Ik heb het er al zovaak over dat mijn leven al super leuk is. Dan begint mijn leven ook steeds groener en groener te worden en blijft het stoplicht ook gewoon op groen staan. De energie die ik dan energetisch doorgeef, is die van rust.