Just be you

De laatste trein naar huis en een definitief en oprecht excuus naar mijzelf


Zaterdag 16 september 2023,

Ik neem eindelijk de laatste trein naar huis en neem voor altijd afscheid van het zwarte verleden, hetgeen waar ik het meest last van heb: Die stalker chick die ik in het verleden was geweest omdat de angst mij overheersde en ik dingen als excuus aangreep om Maxim te zien en die extreme focus op Plumeau mij volledig beheersde.
Vergeleek mij altijd met andere en vooral met Naomi, zij was mijn voorbeeld, wilde altijd haar leven hebben, vandaar dat het verleden dat mij liet zien, ik heb nu een eigen leven en vind die heel leuk geworden daar hecht ik meer waarde aan bovendien.
Op mijzelf aangewezen en veel dingen over oude gewoontes en hoe te veranderen gelezen.
De negatieve associaties ben ik aan het helen en met jullie aan het delen. Zodat ik mijzelf positief in groen daglicht kan zien.
De laatste trein naar huis het brengt mij naar de berg om daar dat gesprek te hebben en daarna met toestemming er samen heen te rijden, je weet hoe het moet, je kunt het best, zoveel geleerd, zoveel gedaan mijn mind maakt altijd nieuwe neurologische paden aan.
De laatste trein naar huis 9 maanden later, ik wil nu echt wel naar het gesprek daar aan het water.
Je hebt het zelf in de hand, bekijk het altijd vanuit een zonnige kant. 

De toekomst is nu, ik weet hier genoeg van…. Je doet het al goed en hebt geen hulp meer nodig van Rawan.
Ik bedank mijzelf dat het mij genoeg heeft laten zien, ik vergeef mijzelf ik hoef mij nooit meer als destructief te zien, het spijt mij uit de grond van mijn hart dat ik zo deed, ik hou van mijzelf en ik zeg dit oprecht, ik ben best wel een leuke vrouw, heb genoeg aan de wereld te geven, ik zit eindelijk in de laatste trein naar huis die mij de Happy Memories laat beleven.

Met alle liefde van de auteur geschreven,
Daniëlle


John Mayer - Last Train Home