Just be you


Huisvrouwen bestaan niet.

Ik kijk de film Huisvrouwen bestaan niet, ff een niet nadenk film na een zware dag waarin ik mijn lieve konijntjes heb moeten in laten slapen. Erg verdrietig om ze te laten gaan na zoveel jaar, raak altijd erg gehecht aan dieren, mensen en spullen. Maar ik wil het nu ff leuk houden, deze keer ff een grappige blog van mij. Want ik heb een gruwelijke hekel aan het woord Huisvrouw, gadverdamme, mijn haren gaan rechtovereind staan ugh, Het idee alleen al om een vrouw alleen maar thuis te laten zitten om op je kinderen te passen, hallo ik heb toch ook nog een eigen leven? Waar komt die man om de hoek kijken dan? Zeker als hij thuis is? Ja, ga heeeeel snel weg, hup wieberen, oprotten, haat aan mannetjes met hun voetjes omhoog politiek. Ken je dat? Van die mannen die dan beweren dat jij wel ff lekker in de keuken voor ze gaat koken, eey later he, ik ben weg hoor! Natuurlijk kan ik voor iemand koken, natuurlijk wil ik het huishouden doen, maar moet ik alles in mijn eentje doen? Dacht het ff niet vriend, zo zijn we niet getrouwd he! Mazzel hee, see you when i see you. Huisvrouwen zijn inderdaad niet meer van deze tijd, al heb je natuurlijk wel die typische huisachtige vrouwen met van die bakfietsen, je weet wel van die Amsterdammers met een latte met haver melk... Staartje op hun kop, aah ben ik aan het veroordelen? Nee toch, schrijf gewoon mijn mening over dit onderwerp op. Ik heb het toch wel flink wat jaren gedaan hoor, de vuile was van de grond af halen, vaatwasser inruimen, schoonmaken, ja want ik werkte niet fulltime.... Ja, dus? Verdeling moet er wel zijn he, vond dat altijd wel een dingetje hoor... Maar goed, Amsterdammers tja.... Ben wel echt gek op Amsterdam hoor, mijn god hee, ik hoorde laatst iemand zeggen, vind je dat niet een drugs stad? Welnee, dat is een vooroordeel. En al was dat wel zo? Wat dan nog? Lekker boeiend!, zoals al eerder op mijn blog geschreven, bij mij mag je jezelf zijn. Don't hide your true Colors, cauz i see you when i see you. Tja... Amsterdam de stad waar alles kan, geef mij maar Amsterdam dat is nog mooier dan Parijs. Dat dan ook weer niet helemaal. Maar ik dwaal weer af. Echte huisvrouwen bestaan inderdaad niet meer. gelukkig niet zeg, ik ben wel van het feministische, van de powervrouw, kan er zo een paar voorbeelden van geven, chick uit Artis, zij is echt een powervrouw! Anyway, don't we all these days? Ode aan de vrouw fucking Nick en Simon. Dat ik dat weet... Ja duh... 11 jaar 100%NL. Gekke huis. De huisvrouwen die er nu wel zijn, die zijn veel meer bezig met hun eigen leven, hebben vaak ook een eigen business aan huis the business van Tiesto, altijd liedjes refereren met het onderwerp, dat is leuk voor jullie lezers, kunnen jullie ondertussen het liedje opzoeken. Maar hebben wij als vrouw eigenlijk wel tijd om alles draaiende te houden?, ons kroost, het huishouden, social life, koken, boodschappen doen etc. Tegenwoordig kan een hoop online. Heb persoonlijk ook een gruwelijk hekel aan boodschappen doen, want ja.... Wat moet je eten? Wat moet je kopen ? Fucking saai om voor je zelf boodschappen te doen, gelukkig nu bij mijn pa, ik ga ook weer beginnen met koken, moeten af van die standaard dagen dat je een bepaald gerecht eet hoor! Kip snitzchel komt in me op. Haha, beste maaltijd ever! haha, maar goed huisvrouwen en emancipatie het is goed geregeld Now a days.. Echte huisvrouwen, echte huisvrouwen hebben nu gewoon een normaal leven, met hun gezin, werk en social life. Ff wijntje doen bij de buurvrouw hoor, even squashen, even chillen, ben er nu niet see you when i see you baby... Tja....mannen mogen ook wel even met hun handjes wapperen hoor, dus geen excuses, geen smoesjes meer over te moe of moet nog wat doen... Nee, get your fucking ass over here and start to clean...

Laters,
Danielle