Just be you

80 en 90s party van Dierenzorg Zaanstreek

Haha, had ik jou even te pakken, nee deze keer rijmt het niet maar wel een klein verslagje:


YEAH, LET’S GO, LET’S GO, LET’S GO. DIkke party, eerst wist ik niet zo zeker of ik wel moest gaan want collega’s van mijn afdeling gingen niet. Achteraf wel echt goed dat ik gegaan ben want wie zijn er ??? Juvat crew. Trots op Darnell, Fleur, Dylan en Jadyn. Wist niet eens dat ze er waren. Nog even een showtje gegeven, voelde weer net als in de zomer want ook ik heb een show gedaan. De Summerjam van Juvat. Gelijk maar in het diepe gegooid.
Anyway, we nemen het publiek mee, van voor naar achter en van links naar rechts crowd goes wild. Je kan mij ook inhuren als background dancer. Ik had het nodig want hallo high vibes, WELCOME BACK YO! Haha. Love it. Al met al leuke en gezellige avond gehad.


""Out of your comfort zone is always where the magic begins''