Just be you

The summer I turned pretty


Eindelijk weer een shift, eindelijk kan ik iets meer achteroverleunen. Deze week #teamworkbutterfly in volle gang, druk bezig om mij op mijn werk ook te vormen als een vlinder en dat gaat goed. Ik heb het nu zo onder de knie dat ik tijd heb om een asiel hondje te begeleiden. Ik wordt straks gekoppeld aan eentje en die mag ik wat meer socialiseren. Het is zoveel leuker dan ik ooit heb gehad, zoveel meer uitdaging maar ik kan het ook nu zoveel beter aan. Ik geloof dat alles precies op het juiste moment daar is, komt wanneer de vlinder zijn vleugels voor de eerste keer kan openslaan en voor de eerste keer kan vliegen. Ik zie alweer hoe alles zo mooi in elkaar schuift. Ik merk en zie (vanaf het begin al) dat we inderdaad hetzelfde doen, geïnspireerd op of gemanifest, doesn’t matter. Het is wel grappig. De telepathie en de thoughts transmission is bij ons echt sterk he?. Ik verbaas mij hoe ik precies dat kan zeggen om er even later achter te komen dat het ermee te maken heeft gehad. Eigenlijk gebeurd dit natuurlijk dagelijks want alles is everything/one is you pushed out alleen zie ik het hier net iets beter omdat ik er natuurlijk op let.

The summer I turned pretty is ook een mooie start om met een hele schone lei te beginnen, ik heb daarom ook mijn socials opgeruimd. Of ik dat ook van de andere kant verwacht? Verwachtingen zijn geen doelen, het is geen ik doe dit en jij doet….. hetzelfde? Nou ja, eigenlijk doen we dat wel, zoals ik hierboven al schreef maar het is geen eis, het is eerder vertrouwen en eiypo, waardoor het al automatisch gaat. Mijn proces in vertrouwen is aan het laden, het komt op gang…. Eindelijk….. Het begin is er en al het begin is moeilijk, al het begin is…. langzaam. Ik heb gezegd dat de zetten aan jou zijn, voor jou zijn en daarmee is voor mij het vertrouwen in mijzelf en jou gegroeid. Hoe iemand iets of wat kan zeggen of doen?… Dat is nooit moeilijk, genoeg inspiratie en heel eerlijk? Nee, je zal het nooit fout doen, je zal het ook bij mij nooit kunnen verpesten want ik heb het zo gemaakt dat het vastberaden en stap voor stap dichterbij is (gezond natuurlijk). Daar is echt al wel genoeg over geschreven. Het gaat om wie ik nu ben, het gedrag, de volwassenheid, hoe ik mij kleed, hoe ik mij verzorg. Dan gaan we dus nu naar de vlindertuin met alle bloemen in bloei. En vergeet ook nooit te blijven genieten want life can give you some lemons whenever you are having a bad day ;)
The summer I turned pretty nu te zien op prime video dus go check it out, het is echt een aanrader. Ohh ja, en wat betreft thoughts traffic (leuk bedacht, super grappig): zoek maar een leuke parkeerplaats uit om die te overzien 😜🦋🔥