Just be you

Toen Ik Je Zag : Een interview met Isa Hoes & Jessie Jazz


Haha, nee even niet wat je denkt. Het is ook een soort clickbait he ;)


Maar heel eerlijk? Ik vind het echt het beste liedje in de Nederlandse geschiedenis die ooit geschreven is. Het is rauw, hard, puur en eerlijk. En blijkbaar moet ik dit toch even volgen want een serie kijken? Blijkbaar wil ik mij echt veel meer focussen op de levenslessen die er elke dag te pakken zijn. Isa Hoes is echt een heerlijk mens en ook een enorm voorbeeld als vrouw en als moeder. Ik weet dat als je inderdaad de schoonheid in de kleine dingen kan zien, dat je echt al veel meer uit het leven kan halen. Dan is het ook nooit meer zo’n: ''Ik wil dat gevoel dat jij mij geeft'' of de vraag diep van binnen of iemand je wilt entertainen. Je hebt het gewoon simpelweg eigenlijk nooit meer op zo’n niveau nodig. En daar ben ik nu. Het gekke is dat een serie mij op dit moment een beetje onrustig maakt, het is net alsof ik honger heb naar meer weten en meer leren. Maar goed, ook dat kan weer teveel zijn, ook dat is dan weer balanceren. En de balans vind ik in mijn tijd voordat ik ga werken of erna. Het is best fijn om gewoon geen gevoel van ‘’ik heb niets voor mijzelf voor werk gedaan’’ te krijgen.Het is eigenlijk ook wel heel mooi hoe Isa in het leven staat want zo’n man als Antonie Kamerling was, lijkt mij best wel heftig. Al zal ik nooit oordelen, ik ben er enkel alleen om verhalen te willen delen en eigenlijk mensen aan het denken willen zetten of taboes willen doorbreken en dan is het best leuk om die titel van advocaat van de duivel te krijgen. Drop that shit, because this will be a hit anyway. Haha. Ja, en dan heb je het weer he? Toch die angst nog een beetje voor de dood want wat als? Ik ga er nu inmiddels wel vanuit dat ik genoeg tijd op deze wereld heb. Maar het is ook wel een soort cliché haast he?. Ik denk toch dat ik er eerder bang voor ben dat mijn liefde van mijn leven (Maxim duhh) eerder dan ik zou gaan. En zoals ik het er al vaker over heb gehad is dan die snelheid die ik erin wilde hebben het meest voor de hand liggende. Maar het valt mij wel op dat Slow in het leven staan, dat is gewoon echt de key. Want als je met de snelheid van een Ferrari wilt, ga je wel het gevoel achterna en eigenlijk wil ik dat wel vermijden. Natuurlijk, in een relatie zijn er wel aspecten die je nooit zou kunnen vermijden maar er beter mee omgaan kan wel. Zo werkt een relatie met jezelf ook gewoon.

- Interview via YouTube: De diepte in met Isa Hoes en Jessie Jazz Vuijk

- Toen Ik Je Zag, Hero en gecoverd door Guus Meeuwis


Toen Ik Je Zag -  film via Netflix