Just be you

Friends and family


Verleden tijd:  Benijd soms mensen die zoveel vriendschappen hebben om elke dag mee af te spreken, hoe doen ze dat? Ik wil dat ook graag. Had het liefst zo’n 24/7 vriendin gewild. Ik heb altijd mensen in mijn leven gehad die niet genoeg tijd voor mij bleken te hebben, ik wilde wel maar waren te druk. Ik bouw nu een vriendengroep op, stapje voor stapje om ook eens de avond mee door te brengen. Lijkt mij zo gezellig om bij mensen te blijven eten, bij mensen gezellige dingen te doen, gewoon samen iets doen. Ik hoef niet altijd  op de bank te zitten naast mijn lover, wil ook wel eens een avondje lol maken, dat is hoe ik het voor mij zie, ik heb gewoon nooit echt zo op die manier geleefd denk ik. Weet niet hoe het kwam dat ik dat nooit zo had. Gewoon bij vriendinnen chillen, dat is wat ik het liefste doe, alle happening delen, ik heb heus wel vriendinnen. . Misschien wil ik gewoon van alles wel te graag. Ben ook met dansen begonnen om vriendinnen te krijgen. Mijn hele leven wordt omgegooid, alles wordt uitgeplozen, ga never meer alleen maar op een eilandje zitten, ook hier gewoon weer een balans in maken. Tegenwoordige tijd:  Dus vriendinnen hebben wel tijd voor mij, ik krijg altijd een uitnodiging van leuke meiden om iets gezelligs mee te doen. Mijn week staat vol met leuke dingen, leuke activiteiten om te doen! Ga denk ook wat vaker dansen, niet alleen maar op woensdag avond. Go and make more fun and more memories. Jij wilde nooit een huisvrouw worden toch? Nou dan gedraag je er dan ook niet zo naar, kom op, die volle en lekkere ass van die bank af en kom in actie!. For godsake, je bent toch 29! Nog geen tijd hoor om al die luiers te verschonen en soja melk te drinken bij de plaatselijke yoga vereniging, die elke week bijeenkomen om te praten over hun gezin. Moet je ook echt nog niet doen, maakt niet uit wat je om je heen ziet, al zie je 100x een liefdevol gezin op Insta, hou jij even dat paard in de teugels alsjeblieft, de tijd van sneller, snelst, aller-snelst is echt geweest hoor! Jouw trein hoeft niet harder dan dat die nu gaat, echt niet! Is niet nodig. En waarom zou je? Niet jaloers zijn op iemands trouwfoto’s of baby foto’s. Het is een moment opname Daan, wees jezelf daar bewust van, die tijd komt echt nog wel, maar de tijd van feesten en veel weg zijn snachts, kan niet meer he als je eenmaal kinderen hebt, alsjeblieft zeg, doe normaal! Jong moeder worden wil ik ook niet, het hoeft niet mainstream, Wees niet jaloers op wat een ander heeft, maar kijk waar je eigen kwaliteiten zitten, waar zit je talent? Benut die alsjeblieft! Ga naar de leukste feesten en events, zorg dat er meer mensen jaloers op jou zijn, in plaats van andersom, want jij leeft wel in vrijheid, je roept al jaren hoeveel vrijheid voor je betekend, ga het dan ook nastreven. Kom op Meis, je kan het! Wees uniek zoals je altijd al was, wees er met je koppie gewoon bij, niet in die telefoon duiken, wees gewoon bij al die gesprekken want dat is volwassen zijn, dat is het echte leven, wat je allemaal op die telefoon leest, is bijzaak. Creëer je mooiste leven, jaag nou eens die dromen na. Blijf erbij met dat koppie van je. 

Met familie doe ik ook al leuke dingen, vaak met mijn zusje een serie kijken en met mijn nichtje erbij ergens heen gaan. Loo en ik sturen altijd schattige katten filmpjes via Insta, high vibes to the Max!