Just be you

Give me Queen B energy 

Terug van een amazing optreden. Ik heb nog nooit zo’n goed optreden gezien. Bizar, elke minuut genoten en zeker het geld dubbel en dwars waard. Ze zingt echt insane zuiver, helaas is het geluid in de Johan Kruijff Arena niet al te best maar het moet er maar vanaf. Ik merk dat ik de laatste tijd toch weer wat onrustig ben, dit moet ik echt weer even goed blijven houden en daardoor vind ik het ook moeilijk om echt tot rust te komen. Wederom richting Amsterdam en de rij is al behoorlijk lang. Tot aan de sky bar al mensen als ik in de rij aansluit. Ik ben met Chantal en 3 andere meiden. Het is super gezellig en eigenlijk voor een show die pas om 20.30 begon zijn we vrij vroeg. Eerlijk gezegd maakte ik mij er al weer enorm veel druk om want ik wist niet of we wel een goede plek hadden. En die hadden we eigenlijk wel zeker. Met zijn alle in het hoekje en zo breed mogelijk zitten zodat we genoeg ruimte om ons heen hebben haha. Toch dus nog wel dik 3,5 uur gewacht maar het was het zeker waard!. Van Love on top tot en met Cuff it, alles kwam voorbij in Beyoncé haar rij. Niet normaal meer wat een show. Zoveel elementen die erin zitten en het verveeld ook geen seconden om ernaar te kijken. 

 Anyway, give me Queen B energy is hier zeker op zijn plaats want jeetje niet normaal hoe zij presteert. Daarna 2de keer Lesbique. viel toch een beetje tegen. Kwam niet goed in de sfeer en was ook vrij moe. En nee, dit keer niet in de paal gehangen haha ;)