Just be you

Advanced hiphop van Merci

 


Ik wil eigenlijk gewoon graag even dansen, even alles eruit dansen dus besluit ik om weer een extra les mee te doen, het is Advanced dus verwacht daar wel van dat het snel gaat. En inderdaad tempo gaat nog sneller dan een wasmachine op turbo stand hahaha. Nee, grapje ik kan het redelijk bijbenen, zo hier en daar nog wel wat aan moeten sleutelen maar het gaat me behoorlijk goed af voor een eerste keer. I love the vibes en de  choreo. Merci is echt fijn om les van te krijgen, zijn aansporing is erg motiverend om te dansen.  De heal the world pasjes, daar moet iedereen om lachen, het is ook echt meer een disco vibe dan op woensdagavond, lichtjes staan ook aan, muziek is harder en het liedje is ook echt perfect!. Na de les blijf ik nog even om met wat meiden mee te doen met de choreo die we zojuist geoefend hebben en om gezellig te kletsen natuurlijk.  Shout out to the new girl! Love it !
KAYTRANADA- you're the one