Just be you

Er is een nacht (die  je normaal alleen in films ziet)SUCCESSTORY!!


. Ik ging ervoor om helemaal uit mijn comfort zone te gaan en alles te ontdekken dus neem ik het letterlijk.


Zondag half 4 s’ochends. Thuis van een behoorlijk enerverende avond.
Via bumble Chantal leren kennen, zegt dat ze een groep heeft aangemaakt voor mensen die opzoek zijn naar vrienden die uitgaan (manifested duuuhh).
Alleen is de groep wel volledig LHBTIQ en belandt ik in een bar in Amsterdam: Buka. Nog nooit van gehoord maar het zal wel. Stap uit bij De Pijp en loop erheen. bar zit al helemaal vol met vrouwen. Voor vrouwen die vrouwen zoeken staat er op het raam. Ik ben straight as fuck maar evengoed super gezellig gezelschap. Raak aan de praat met een meisje die ook nog vrij nieuw in de groep zit. Waar zijn al die andere meiden? We gaan ze zoeken en vinden ze uit eindelijk bij het raam. Vanavond is er karaoke. Een van die meiden spreekt mij aan: Doe je mee? Ik ga Het is een nacht zingen van Guus Meeuwis (ironisch ja. Manifested: ja, heerlijk dat ik er nu gewoon volledig open over kan praten). Maar goed ik doe met haar mee en ondanks ik vaak bij Guus Meeuwis in Eindhoven ben geweest, is het niet die maar de herinnering in de Rijp wat naar boven komt. Het is eigenlijk ook een heel gezellige bar, al zit het wel helemaal vol. De meiden gaan erna uit in club Lesbique wat een soort kerk is (ook al manifested). We lopen er met een aantal meiden heen, super gezellig! Super leuke gesprekken. En dan… de club of eigenlijk de kerk. Je weet echt niet wat  je meemaakt…. Transgenders met een dienblad met een klein glaasje drank, dark rooms en een kamer met een camera volop je face gericht. Om alles te ‘’registreren ‘’ (overigens niet voor jonge lezers bedoelt dit).  Een podium en een paal aan de bar. Okeeeee… Ja, nou ja het is gezellig en we dansen praten en dansen op het podium. ik doe de Fleur (danst alleen met je onderlichaam). En dan…. Hmmm die paal is verleidelijk…. Oke, waarom ook niet OKE, WAT!! WAT HEB JE GEDAAN, HOLD ON! Laat Charming dit maar niet lezen, hij verslikt zich nog in zijn koffie. Maar ja, dit is idd echt gebeurd. Haha, ach ja, iedereen doet wel eens iets geks. Ik zie wel dat het publiek aardig enthousiast is, want ja ik kan het wel. Helaas, geen geld voor de pot…. Evengoed het is echt leuk om te doen, genoot ervan en daar gaat het om, niet altijd het leven serieus nemen (van Charming geleerd). Wel echt stuk voor stuk super aardige en lieve meiden en echt een avond voor in de boeken weer hoor. Ik kan nu niet meer zeggen dat ik een saai leven heb hahaha.