Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

ADE : Hologram show van Eric Prydz


Het evenement van het jaar Amsterdam Dance Event kon ik natuurlijk niet overslaan. Ik heb jaren overgeslagen maar nu toch eindelijk heen gegaan. En wat voor een show! Van een zwemmende walvis tot aan een sterrenhemel. Het kwam allemaal voorbij, je hebt echt wat gemist als je dit feestje geskipt heb hoor. Eric Prydz de man die de mega hit Pjanoo op zijn naam heeft staan. Natuurlijk kennen we die allemaal nog, dat kwam nog uit de tijd dat je  zo'n hippe opklap mobiel had.

Een avond vol met diep house, electro en techno achtige muziek. De sfeer is gezellig. Opeens komt er iemand naar mij toe, mijn vrouw heeft er ook zo eentje: wijzend naar mijn lelijke ronde suiker meter. Kom ik stel jullie aan elkaar voor, dan worden jullie suikerbuddy's. Ik moet inwendig echt keihard lachen om die grap, vind hem ergens wel heel erg leuk en leuk bedacht ook. Maar het liefst loop ik helemaal niet met zo'n ding op mijn arm. Hij vindt het zielig voor ons dat we dit hebben, ik ben echt niet zielig hoor en ik let echt goed op mezelf vertel ik hem. Toch wordt ik meegenomen en krijg ik wederom wat te drinken. Mensen schijnen altijd voor je te willen zorgen als je alleen bent ofzo. Maar ik doe gewoon mijn ding. Het is wel heel gezellig. Na de show vertel ik ze over mijn website, misschien lezen ze dit wel groetjes van je suikerbuddy hahahaha. Zaterdag naar AMF, benieuwd hoe dat is geweest? Dat lees je dan wel weer;)


Beetje jammer dat mijn Insta foto's zo half zijn, gelukkig kan ik hier nog alle foto's toevoegen

Xoxo Danielle