Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

Geloof in jou/believe in yourself (met een dosis geluk)


Donderdag 28 maart 2024,


 Ik geloof in jou met een grote dosis geluk. Believe in yourself, je kunt het, het gaat je lukken!. Al zal je dit 5 keer zeggen, al zou je het 100x zeggen, de boodschap blijft hetzelfde: Ik geloof in jou maar geloof ook dat je het zelf kunt.

Iedereen kunt bereiken wat hij of zij zou willen bereiken. Zolang je maar de juiste drijfveer weet te vinden, zolang je maar de liefde weet te vinden in de keuzes die jij in het leven maakt. 

Maar nog meer zijn wij allemaal God. De God in creatie, de God in het scheppen van de werkelijkheid in jouw leven. De wetten zeggen dat je iedereen bent, dit klopt. Hoe jij de wereld wilt zien, wie je gelooft te zijn, dat is jouw keuze. De keuze om kleur te bekennen, die heb je altijd. Zolang je jezelf blijft en je dichtbij je hart blijft, dan is je keuze altijd goed. Of je nou in God gelooft, of zoals ik gewoon in jezelf. Het mag er allemaal zijn. Respecteer de ander en de ander respecteert jou. Wees nooit bang om je mening te geven, deel het! en kom je er niet uit? Is dat ook oké. Er is altijd een midden, er is nooit alleen maar zwart/wit in het leven. Paars is mijn kleur, paars staat voor van alles maar ik wil het vooral de kleur van de liefde maken, de kleur van gelijkwaardigheid. Al is je brein ‘’overloaded’’, al ben je iemand geweest die de ander pijn gedaan heeft, er is altijd een andere kant er is altijd een lichtere kant. Het donker kan nooit overleven zonder het lichte, de sterren hebben altijd de donkerte van de nacht nodig en het donkere kan nooit zonder het daglicht, de groei van het plantje heeft ook zonlicht nodig. Dat is juist het mooie van het leven: de dualiteit. Accepteer beide kanten en probeer minder snel te oordelen maar probeer de ander te begrijpen. Meestal is kiezen voor jezelf heel goed maar als je gelijkwaardig wilt zijn, dan is kiezen voor de liefde de mooiste keuze die je hebt. 


Want: Denk niet wit, denk niet zwart maar in de kleur van jouw hart.


BELIEVE IN YOURSELF, WITH ALL THAT YOU HAVE!


The Passion - Geloof in jou