Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

The Vow remastered

22 november 2023,Ik heb een belofte gemaakt en hou mij eraan. Het leven is geen spel, het leven is echt net zoals jij en ik. Ik maak er geen spel meer van, dat is kinderachtig en onvolwassen. Ik ben oprecht en eerlijk (nog steeds). Wederom kleine stappen en kleine afspraken en het daarop uitbouwen, dat is goed en zorgt ook voor een zekere voeg je daad bij je woord. Ik merk dat het soms toch nog wel eens lastig kan zijn maar ik herinner mijzelf er ook weer aan, alles wat je in de 3D ziet, is een weerspiegeling van je innerlijke wereld dus ja, nieuwsgierig ben ik altijd maar de vow geeft mij wel ruimte en inzicht om dit te verbeteren. Ik blijf en ben ook overigens enthousiast maar ik kan ook met mijzelf blijven afspreken dat ik, vele uitleg overbodig vind. Het gaat echt al een stuk beter dan bijvoorbeeld in augustus of september. Ik heb gemerkt en ervaren dat wanneer je opdrachten met jezelf doet, in de vorm van zelfontwikkeling, je dan echt veel meer leert en kan. Vraag het jezelf af, geef antwoord en schrijf het op, zo kom je echt veel meer vooruit. Dan is het vertrouwen ook makkelijker. 


'Love is always the answer’