Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

Een zondag met licht


Moet wat inleveren van de kindercarnaval. Dus even naar Wijdewormer, ze zijn al begonnen met de optocht. Lever mijn spullen in maar mijn nieuwsgierigheid wint het toch weer, besluit om even te blijven kijken. Dit was hoe mijn leven er altijd uit had gezien Potje met zijn nieuwe John Deere trekker, Dirk Jan, Dennis, Marieke en Patrick. Het is oké, ik praat even met hem, het gaat goed! Super veel kinderen echt niet normaal, meer dan dat ik ooit gezien had, ze hebben het goed georganiseerd! Ziet er goed uit weer!. Maar het is mijn leven niet meer, dat leven trekt mij niet meer. De trekkers en de shovels, het boeren leven, platteland en teveel stiltes, invulling van de tijd voor wat? . Nee, dat gaat mij niet meer gebeuren. Even Wie is de Mol van gisteren kijken, lezen en werken aan mijzelf. s’avonds om 8 uur afspreken en ik zou Danielle niet zijn als ik natuurlijk iets haal om te eten (duuhh). Super gezellig!  Het is echt een super leuke wandeling en super leuk gedaan met een lichtjes show. Een anders dan anders zondag want we praten nog na in een restaurant en het is al na 10e, zoiets verwacht je alleen in Amsterdam zou je denken. Dit was een soort uitzondering. Tuurlijk is Charming (vindt ie leuk hoor) er ook, hij is altijd aanwezig bij mij en heeft niets te vrezen hij weet dat ik elke dag opnieuw voor ons kies, weet dat ik goed bezig ben. Je hoeft nu een keer niet 100x te zeggen wat je denkt of voelt, is niet nodig. Herhaling zit bij mijn moeder heel erg maar hoeft niet bij mij te zitten want ik heb een goed geheugen en zie dingen er ontgaat mij inderdaad niets. Zo ook de cover natuurlijk, toeval dat het op mijn website lijkt? Denk het niet… manifested of bewust gedaan het maakt mij niet uit, we werken goed samen in ieder geval. Stapje voor stapje, living in the end is belangrijk! Maar vergeet jezelf niet! Jij bent je eigen licht, jij bent je eigen creator, projector. Ik weet mijn waarde nu zonder Conceited;) te zijn. Een zondag met licht, ik zie het nieuwe begin er al aankomen…