Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

Een selflove fotoshoot op de Veluwe


Een maand geleden......Als je mij had gevraagd wie is deze vrouw? Had ik een jaar geleden geantwoord dat ik dat niet zou weten. Ik heb mijn eigen website opgestart: een online schrijversblog en een veilige haven voor iedereen die bezig is met zelfliefde en ontwikkeling en daarnaast social media opgebouwd om manifestatie coach te worden en met het doel mensen te helpen bij hun eigen journey. Ik kwam in aanraking met Scarlett de Moor via TikTok en zij maakte mij van een tikkeltje ondeugende vrouw naar een ware filmster die haar eigen rol van haar leven vertolkt (echt een aanrader voor iedereen die een unieke fotoshoot wilt). Het was eerst de bedoeling om met mijzelf te trouwen maar tijdens de shoot kwam ik er al gauw achter dat ik toch voor de red dress to impress wilde kiezen, zoals ik ben en zoals ik wil dat de wereld mij ziet: een powervrouw: vrouwelijk, lief, ondeugend, knap en goed in schrijven, dansen en vooral van het leven genieten. Proost op het leven! 


De dag van de fotoshoot......

Ik heb er enorm veel zin in, eerst even werken tot half 12 en dan op naar Van der Valk in Apeldoorn waar ik Scarlett ontmoet. Ik ben een halfuur eerder en besluit om nog even te gaan lunchen. Het is 2 uur en we zitten in een hotelkamer. Ik heb er ook een visagiste bij en vertel haar enthousiast over mijn journey, werk en website. Van te voren heb ik met Scarlett een videogesprek gehad over hoe ik het wil hebben. Ik vertel haar dat ik een glitter/diamant thema wil en dat het idee moet zijn dat ik met mijzelf trouw. We maken samen een Pinterest bord die alleen wij kunnen zien en komen op galajurken en auto's uit en natuurlijk mag een dansthema niet ontbreken. Ik wil eigenlijk een rode Ferrari maar zij vind dat dat iets te stoeipoes achtig is. Ze heeft gelijk dus gaan we voor een heuse vintage oldschool blauwe Mustang. Wanneer de visagiste klaar is, weet ik niet wat ik zie. Ik hou niet zo heel erg van make-up, doe alleen het hoognodige. Maar wat ik zie doet mij verbazen, ik ken haar niet.... Het is wel echt anders en heel mooi. Opweg naar radio Kootwijk op de Veluwe in de auto voel ik me al enorm excited. Enorm veel zin in. De auto wordt geplaatst aan de kant van de weg en het is showtime. Ik ben nog niet eens halverwege en er word al geroepen: WOW, DAAN, HOU VAST, WE HEBBEN HEM!. Ik loop van en voor de auto en draai en dans en opnieuw hoor ik: WAUW DAAN DAT LOOPJE VAN JOU!. Ik kijk al jaaaaren Hollands Next Top Model met mijn zusje en weet inmiddels wel hoe ik moet lopen. Het is aardig koud en gelukkig heb ik 1 kleding wissel. Vogue waardige foto's hoor ik. En 3x raden aan wie ik denk.... haha... Het was echt een enorme, fijne, leuke en gaaf avontuur om mee te maken. Scarlett, je bent echt goed in wat je doet! Ik heb van elke seconden genoten. Een avontuur om nooit meer te vergeten. Ik raadt het iedereen aan die ook een selflove fotoshoot wilt doen!