Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

Free space on the calendar


1 van mijn topics in de Selflove challenge. Neem jezelf mee op date. Zorg ervoor dat je je agenda leeg maakt voor jezelf. Niet om andere te pleasen. Nope, just for you. I love this! Geen vlucht gedrag, geen angst, geen schildpadden die je in halen. Nope, zero. het komt uit Workin Moms een Netflix serie die ik volg. Ik moet zeggen het is leuke humor. It’s me it’s all me cauz i’m still Jenny from the block. It’s all about running your own train. Yeah, i’m back you all. Gek dat je zo snel kan vergeten waar je een hele maand aan gewerkt heb. Het leek ineens niet meer belangrijk maar het is wel waar het om gaat. Het gaat mij ook om een overdracht aan jullie. Het moet een platform worden of is het eigenlijk al waar we van elkaar kunnen leren. No judgement. Ik probeer mijn best te doen om mijn zelfontwikkeling boeken uit te krijgen. Ik heb het overdenk boek al bijna uit. Alles in het Engels ofcourse. Heb het niet meegenomen op vakantie. Strafpunten ? Nee. Het is meer  dat ik niet wilde leren maar meer genieten. Ik heb wel gemerkt hoe lastig het soms kan zijn om eigen tijd in te plannen. Ik werk veel, daarnaast dansen. En ik merk dat ik nu begin te schuiven: oke, ik heb een onbeperkt abbo maar het is ook oke om af en toe eens te denken: hey, mijn teller staat op meer dan 23.000 stappen behoorlijk veel en ik heb het idee dat ik mijn voeten onder mijn benen vandaan loop. Eind score? Staying at home kind of night. Er wordt moeheid ervaren. Goh, niet zo gek he? Tel daar ook maar eens het aantal honden bij op (vandaag 25) en het volume daarvan. Ik kan je garanderen, je gaat gillend gek worden als je dat een uur lang aan hoort, laat staan een hele dag zowat,. Ik heb een lange pauze van half 12 tot half 2 en ga tussentijds naar huis. Tijd gaat snel. Wat ik doe? Ik was mijn haar. Het voelt goed om iets in je eigen tijd te kunnen doen wat niet te maken hoeft te hebben met een ander, het is puur je eigen gevoel, puur je eigen wilskracht. iK ik groei en ik ontwikkel. Ik laat mijzelf zien zoals ik nu ben, zoals jullie hebben kunnen lezen. Ik wil een voorbeeld functie zijn, maar weet soms niet hoe. Totdat ik weer een invalshoek krijg. Free space on the calendar. Eigen tijd, eigen ruimte. Nog nooit zo ervaren als nu. Het is goed dat ik het nu doe, but always just be you!


Jenny from the block -JLo    choreo made by Priscilla - Commercial class