Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

Vertrouwen hebben in het proces

Kan ik dat? Ben ik dat? JA, 100%. Vertrouw op mij wanneer ik zeg dat dat kan en dat kan. Alles is een les, nooit een fout. Foutjes maak je, natuurlijk. Iedereen maakt fouten. En daar leer je van.

  

Ik ben eerlijk en lief tegen iedereen, zeg wat ik wil. Vertrouw er ook op dat mensen jou vertrouwen. Er vanuitgaande in een vriendschap of iets dergelijks. Soms ben ik bang dat mensen mij niet vertrouwen, dat ik iets zeg wat misschien verkeerd bedoelt kan worden of geïnterpreteerd maar als ik dit consistent verander in : Mensen vertrouwen op mijn woord en snappen het zoals ik het bedoel, is het ook opgelost. Hoef je nooit uit angst nog iets extra’s te zeggen. Dan is het oke, is het prima zoals het is. Het vertrouwen op de mensen is iets wat je van huis uit mee gekregen hebt, mijn moeder is bijvoorbeeld bang dat er altijd iets met geld gebeurd, als je daar naar leeft en handelt vind ik dat niet bepaald prettig te noemen. Uit angst leven is niet fijn toch ? Ik kan al heel goed het verschil zien bij anderen. Niet altijd… Maar kom je uit angst, ga je doorvragen, blijf je sturen, appen of wat dan ook. Je kan er ook op vertrouwen dat de pizza eraan komt. Je hebt iets besteld bij Thuisbezorgd, dan WEET je dat het komt. Ga je dan om de 5 minuten naar het restaurant bellen waar het blijft? Iedereen zou hier nee op zeggen. Nou dan, wees in the knowing that it’s coming. Zelfde voorbeeld met elke andere online winkel. Natuurlijk, je pakketje kan vertraagd zijn of misschien verkeerd geleverd maar moeten we er altijd vanuit gaan dat het niet komt? Vertrouw erop, heb vertrouwen in de mensen om je heen. En wees nooit bang voor obstakels op de weg, eigenlijk moet je denken: Nou, so what als dit er is of dit gebeurd, kom ik dan niet naar de bestemming ? Oh jawel hoor, denk in oplossingen en nooit in beperkingen. Als je je laat leiden door angst, heb je dan een leuk leven ? Kijk jij altijd over je schouder om te zien of er achter jou iemand staat? Dan mis je de boot maar, het vliegtuig of iets anders. Betekend dat dat er geen andere vliegtuigen, boten of mogelijkheden zijn? RE-LAX, Doe chill, tranquilo, je weet toch! Nee, gekkigheid op een stokje. Vertrouw op jezelf en vertrouw op een ander. Dan wordt het leven een stuk makkelijker en laat het stabiel worden en blijven want alleen dan zie je, dat de weg vrij zal zijn 😉


Slow Down - Douwe Bob

Slow - Plumeau