Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

Glitters, diamanten en champagne

Let’s celebrate!. Ik heb eigenlijk nog helemaal niet mijn 1 jarig bestaan van mijn website gevierd dus laten we dat nu met zijn alle doen. HAPPY DANCING! HAHA. Zo, even de meer dan 100 pagina’s vieren. I feel good, just like Garfield hahaha. Nee, de focus lekker op de groei en de positiviteit, lekker genieten van alle verhalen groot en klein.  Eindelijk weer rust en zon in mij. En ik kan nooit uitgepraat raken over de groei en de dingen die al zo goed gaan, ik ben echt trots op mijzelf. Houden van jezelf is nog altijd gek als je zolang gewend bent om het tegenovergestelde te doen maar ik ben ten alle tijden mijn prioriteit en de prijs. SO, let’s get this champagne poppin’ party is never stopping haha. Ik ben echt dankbaar dat ik zoveel groei heb gemaakt en dat mijn gedachtes ook weer lekker positief zijn, het is toch altijd nog even een struggle met de slechtere dagen maar extra lief zijn voor jezelf en je komt er wel. Trots op dit platform en trots op mijzelf, ik ben blij dat het eindelijk wat stabiel en gezonder wordt. En dankbaar dat het zoveel gelezen wordt, mijn gemiddelde zit altijd op de 100 dus dankjulliewel voor alle steun en toeverlaat!

With love,


Daniëlle