Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

Een Beyonce vlieg in Bussum

02.11 ik ben thuis van de verjaardag van Roos. Richting Naarden Bussum kom ik van die woningen tegen waar je jezelf wel in ziet wonen. Roos woont in een bovenhuis wat er super leuk uitziet, wanneer ik er ben, zijn de meeste er al. We zitten in een kring buiten. We doen een spel waar je een betekenis van het woord moet raden. Iemand van de groep moet de juiste betekenis raden en iemand van de groep heeft het juiste antwoord, de rest mag een betekenis verzinnen. Het is best een leuk spel. Blijkbaar is een Beyonce vlieg een vlieg met gouden shit, beetje gek maar oke. Ik geef als antwoord dat de vlieg kan zingen haha. Ook komt er woord voorbij Mikzie ofzo, ik zeg dat het een bijnaam voor een muis is. Uiteindelijk vinden we het wel mooi geweest. Ik heb een gesprek met het zusje van Roos, we blijken best wel veel zelfde interesses te hebben. Ook praat ik met een vriendin die een promotie bedrijf heeft, laat mijn bedrijf toevallig nou ook wat promotie kunnen gebruiken. Haar website en Instagram zien er super leuk uit. Ook praat ik met Roos, ze heeft een tijdje in Spanje gewoond. 


Anyway opeens hoor ik het liedje van Becky G- Rotate, het liedje waar ik met mijn dansschool een choreo op heb. Ik vertel dat ik bij Juvat dans ( hij is ook acteur). ohh my god, wacht eens, opeens hit me iets. Ik zag namelijk laatst een Becky Groet tussen mijn vriendschapssuggesties langs komen, dat was jij he?

Anyway, de choreograaf die normaal altijd Hip-Hop les gaf, en nu dus voor SBS 6 werkt. Ze heeft dus een choreo voor Miljuschka Witzenhauzen mogen doen en zit in het team van niemand minder dan Timor fucking Steffens! Ik volg Timor al heel lang, het is 1 van de beste dansers van Nederland. Heeft in This Is It met Michael Jackson samen gewerkt, echt vet!

Ik heb het idee dat het leven van Charming en mij synchroon aan elkaar loopt, volgens mij maken we redelijk dezelfde dingen mee, ik had misschien anders nog in de horeca gewerkt bij van der Valk in Oostzaan, ik hoorde dat jouw werkgever daar ook vaker komt om te vergaderen. Hadden we elkaar dan tegen gekomen? Hoe had je dan tegen mij gedaan, met je zonnebril op ? Haha, die achtervolgt mij ook, You know it looks good on you, zelfs als je een beetje geraakt bent;)

Eigenlijk zouden we uit gaan in Hilversum maar ze hadden niet echt zin meer, ik wel ik had energie teveel daarom schreef ik vannacht ook, ik kon nog niet slapen. 


Danielle