Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

Een zaterdagavond zoals deze


Een diepe zucht,


. Ik voel me goed en dan ga ik weer "normaal" eten. Niet dat overslaan na dansen kind of ritual. Nee, gewoon onbeschaamd een patatje oorlog een frikandel met een turkse pizza erbij. Er komt een soort rust over mij heen. Een vrij gevoel, zo vrij als een vogel. Er staan kaarsen op de tafel en we hebben de film Noël Diary aan. Ik geef het een 5. Langdradig en een beetje saai.


Of ik nu een kerst gevoel heb? Beetje... Ben altijd van kerst geweest, kerst of Sinterklaas. We gaan Sinterkerstennieuw doen met kleine cadeautjes.


Lievelings kerstfilm? The Muppets Christmas Carol. Sowieso dat verhaal is echt mooi, Mr Scrooge en Timi het zieke jongetje. Charles Dickens is sowieso een goede schrijver. Vroeger keek ik elke dag wel een kerstfilm. The Holiday is ook leuk. Wisselen van huizen. Heerlijk.... of de Christmas Prince, love it!. Romance, hartjes en vlinders. Jep, thats me. Heel vroeger hadden we altijd een videoband van Disney, Disneys kerst surprise, jammer dat het er niet meer is.... Zo leuk!
Als ik het voor het zeggen heb? Dan hang ik je huis vol met lichtjes, dingetjes en gezelligheid. Een kerstboom vol met kleur, glitter en lichtjes. Ik hou het zo tot 6 januari ofzo?!... 9 dagen voor mijn verjaardag. Ik ben kerst haha. Kerst is mij. Nee, dat is gekkigheid. Ik hou van de sfeer, de geur en vooral de kleuren.