Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

Opdringerig zijn x enthousiasme.

Dit is een onderwerp waarvan ik echt wil dat iedereen dit weet, ik vertrouw erop dat je dit leest, jammer joh weer geen 6;). MAXIM, MAAK JIJ EVEN NOTITIES?? Voordat ik snode plannen uitgevoerd heb gezegd. Oke komt ie:


Er werd iets getriggerd in mij vanavond. ik ving een gesprek op dat ik nogal opdringerig kan zijn om mensen ook echt hun eigen ruimte te geven. En dan maak ik mij klein en doe ik alsof ik er niet ben en zit in een hoekje verdrietig te zijn. Uit paniek wil ik weer wegvluchten en weet ik niet waar ik heen moet. Miscommunicatie alom. Ik vergeet nog wel eens te zeggen wat ik als persoon nodig heb, eigenlijk gewoonweg omdat ik het niet gewend ben, thuis nooit echt aangeleerd. Ik besluit om naar buiten te gaan en ik bel Esther want ik weet dat zij een beetje hetzelfde is als ik was toen : veel over jezelf praten (vooral uit enthousiasme) en niet stoppen. Zij geeft aan dat vrienden van haar een code woord gebruiken om haar te laten stoppen als het teveel wordt. Zullen wij maar Fifty Shades gebruiken ? Hahahaha. Nee grapje. Ik weet ook heel goed waar het vandaan komt: het gevoel hebben en krijgen dat je geen aandacht krijgt, terwijl dat eigenlijk niet helemaal waar is natuurlijk maar in mijn hoofd ervaarde ik dat wel. Gelukkig weet ik nu wel beter. Ik ben in gesprek met Rudi (Rudi, dankjewel voor het spelen van het broertje wat ik nooit gehad heb) en we komen op belangrijke dingen uit. 1. Mijn thuis situatie zorgt dat ik van 5 stappen naar voren naar 5 stappen naar achteren wordt geduwd (wat je eigenlijk wel affirmt nu, kan je mij hierin even helpen?). Oftewel dit veroorzaakt nogal eens het veelbesproken hot and cold behaviour.  Dus… wat ik nodig heb op dit moment is een plek voor mijzelf om de helikopter stand te activeren. Het probleem alleen is…. Het is niet raadzaam om weer volledig alleen te wonen. Ik merk dat ik daar gewoon niet goed op ga. Ik ben wel blij dat ik langzaam wel opbouwend goed alleen kan zijn. Dankzij de afwezigheid van mijn zusje thuis, heb ik nu niet meer iemand om op te leunen en zie ik dit als dat ik nu toch echt keihard mijn best moet doen om op mijzelf te leunen. Het gaat goed maar soms mis ik gewoon even de aanspraak met iemand. Gelukkig heb ik nog steeds leuke collega’s en volg ik nog steeds veel danslessen waardoor daar goed op vooruitgekeken wordt. Het enige ding is met de vakanties. Dan is de dansschool dicht en vind ik het dus moeilijker. MAARR… alles valt te leren en alles is een les. Dus ook als er vakantie is, moet de balans ergens anders vandaan getrokken worden. En is die er? Werk…. Daar moet t dan maar inzitten. Met Marleen (die ik nog ken van Ranzijn) of andere collega’s wat langer na werktijd of als er tijd is in de pauze mee praten. En nee… wij gaan niet steeds op je mobiel lopen checken of Maxim er nog steeds is, vertrouw erop dat dat geen invloed meer heeft als je getriggerd wordt. Want Maxim is mentaal altijd aanwezig. Je zal vast wel het een en ander doorkrijgen want ik praat graag met jou in de 4D. Je helpt mij echt enorm moet ik zeggen, dankjewel babe. Normaal gesproken was ik nooit van het zwemmen en ineens hier in Portugal zie je mij door het koude water heen zwemmen. Jij trekt mij over de streep en jij helpt mij mijn angst voor koud water te overwinnen. MAARRR…. Ik weet het, ik moet t ook zelf kunnen doen. En dat doe ik. Weet hoe trots je op mij bent als je dit leest.

Dan komen we aan bij het oplossingsgerichte stuk. Ik moet iemand zien te manifesten die met mij wilt samenwonen (Julia? Iris? het liefst bij jou natuurlijk, maar dat had je al wel door hahaha maar ik weet wat je nu zegt: eerst lopen voordat we kunnen rennen.). Of bij iemand op kamers of bij een gezin ofzo. Voel mij ongemakkelijker bij mensen die ik niet echt ken… MAARR… er wordt aan gewerkt jazeker!.


En dan nog het gedeelte waarin mijn verdriet (uit ongemak) mij soms doet overnemen en ik er in blijf hangen. Dit is blijkbaar dus toch de spreekwoordelijke laatste druppel die de emmer doet overlopen. Blijkbaar is COMMUNICATIE hier ook weer key in. HEY, how are you doing today? Beter dan eerder nu. Dus met andere woorden. ZEG HET VERDORIE ALS JE ERGENS MEE ZIT!!. JA DAAN! JA MAXIM!. Hahaha. Bang zijn om de tegenpartij te kwetsen? NEE! Niets daarvan!. Als je het op een normale manier doet, haha, ik weet hoe lief je kan zijn (als je slaapt, grapje schatje). Haha. Maar dan moet het wel echt goed komen en ja voor mij is tijd nog steeds wel een dingetje, je weet het: ik heb het liever vandaag dan morgen dat ik je gewoon weer een knuffel kan geven maar ik moet jou soms ook echt even laten zweten of werken voor mij. En dat betekend dat je niet altijd maar 6 kan gooien;) MAXIM LABORDUS, nee ik ben niet boos. Ik spreek je alleen aan, je mag mij over je schouder heen gooien hoor;). Ik moet mij hierin goed blijven beseffen dat er echt genoeg tijd blijft zijn. Ik heb nog genoeg jaren om te leven, geen angst hebben dat het zomaar afgelopen kan zijn en blijf dit inzien. Ik ben op het strand en het is weer so obvious wie er hier loopt te mollen hahaha. En geloof mij, dit heb ik niet zelf geschreven, jij weet wanneer ik tegen je lieg. 

"Maxim, jij bent mijn zwakte maar ook mijn sterkte"p.s. een kleine sneakpeak, wordt je al jaloers :P