Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

#proudtobegood & Alles is liefde


Ik ben proud to be good, probeer de dag altijd te starten met een lach. Leren van de dalen in het leven, gelukkig duren die maar heel even je mag altijd hulp  vragen maar wel je eigen stappen zetten en daarbij ook op jezelf letten. Ik heb geleerd dat ik de tijd nemen mag en daarbij is rustig aan de beste manier want dan beleef je in het leven de meeste plezier. Blij dat ik een volwassen vrouw ben en dat ik mijzelf nu beter ken. Want het kleine meisje, zei tegen mij: Wat ben je aan het doen? Hoor mij en zie mij en heb aandacht van jezelf nodig want dat is in het leven nooit overbodig en ook al vind je gezelligheid fijn, zorg dat de humor ook met jezelf mag zijn. Kom op, je kan het! Kijk jezelf eens aan en zie jezelf eens aan de top staan.  Als ik naar mijn goede kanten kijk zijn die er meer. Toch liever gewoon die Daniëlle, de originele en dat mensen zeggen: zo als zij is, is een voorbeeld voor vele. Het liefst heb ik gewoon dat alles in balans is en  dat mensen mij zien als: zij staat altijd gelijk aan iedereen, wilt altijd met iedereen kijken hoe het beter kan, daardoor voel ik mij gehoord en gezien en zij heeft ook nog respect en liefde voor iedereen bovendien. De foto shoot op de Veluwe, hoogtepunt voor mijzelf van het jaar want ik zetten mij voor het eerst in het zonnetje en daarna voelde dat ineens raar.  Alles kwam ineens in bloei door mijn groei. 

Geef vooral de boodschap mee: Alles is liefde want dat is recht door zee en daar help je de meeste mensen mee. Ik zie het groene eindelijk weer in mijzelf terug want ik heb nu toch wel genoeg lessen achter de rug. Geloven in mijzelf en in de law is waar ik voor sta en waar ik volledig voor ga.

 Als alles liefde is, is angst overbodig en bovendien nooit meer nodig, vergeving heb ik de afgelopen dagen veel gedaan want dat is als je altijd achter alles is liefde blijft staan.  Je hele leven zal je altijd dingen leren, je zal nooit zeggen: Nu is het klaar want dan staat de volgende les al daar. Soms moet je dus denken: Wat kan deze les mij nu schenken om toch naar het groen en die warme zon  in jezelf te komen want als alles liefde is, dan zie je ook door het bos gewoon de bomen. 
Alles is liefde - Blof & film
Shake your body - The Jacksons
Bakermat - One day