Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

Reggae Lake

Het is toch Reggae Lake geworden, ik heb er echt lang over na lopen denken, normaal gesproken zou ik nooit zoveel geld uitgeven, maar je moet wel alles geprobeerd hebben, het maximale uit je leven halen, daar streef ik nu een beetje naar. Maar ga ik dit echt leuk vinden? De keus tussen Reggae en Latin was lastig, waarom ik nu voor Reggae koos was puur op gevoel en omdat ik het idee had dat het een meer volwassener uitstraling zou hebben. En ik wilde het ook gewoon graag meemaken, zovaak deed ik dingen uit mijn comfort zone niet. Ik besluit om weekend tickets te kopen want wilde heel graag Sean Paul zien zondag, ook al moest ik werken, i don't care ik wil het te graag. 

Daar aangekomen beland ik in een rij van hier tot Tokio, allemaal Jamaicaanse mensen, Bob Marley mensen, je weet wel, van die down to Earth mensen, chill, cool, rustugggg. Neem het leven niet te serieus. Vind het wel grappig dat ik uitgerekend hier tussen sta, mag daar ook wel eens een voorbeeld aan nemen soms. Loop het terrein op en al gauw weet ik niet zeker of ik echt de juiste keus gemaakt heb, de sfeer is inderdaad chill: Love, peace and joy. Maar de muziek is voor mij echt te rustig, besluit daarom om een rondje te lopen, wil het toch een kans geven. Las ook dat er een dance hall area zou zijn, die opgezocht, paste inderdaad beter bij mij. Fijne sfeer, overal mensen die dansen. Natuurlijk doe ik mee, ik ga op in de menigte en krijg er goede high vibes van. Kom vrienden tegen vanuit de groepsapp, erg gezellig, we gaan naar de main stage en zien optredens van oa Coffee, geen idee wie dat is. Nog nooit echt geluisterd maar once again is de sfeer erg gemoedelijk, gezellig en chill. Besluit tot 10 uur te blijven want morgen werken.

Zondag na werktijd loop ik weer te twijfelen, ben erg moe, enorm veel stappen gemaakt weer afgelopen dagen, maar toch wil ik te graag.  Mijn hele lichaam wilt naar het optreden van Sean Paul. Zet mijn auto langs de weg en loop erheen, don't try this at home kids!!! Ga nooit alleen door een bos achtig gebied lopen, is nogal scary en donker. Maar goed, ben niet bang en loop gestaag door, half 10 en het hele stuk bij het podium staat bomvol mensen. Ik probeer mij er een beetje tussen te wurmen maar beland ergens in het midden, vastzittend tussen de zwetende, dansende mensen. Ook hier hele fijne chillen en high vibes. Enorm vermaakt, hits als: Get Busy, Give it up en natuurlijk Temperature kunnen niet uitblijven. Hele goeie show. Gemiste kans voor mensen die er niet bij waren. Om 11 uur is het afgelopen en loop ik terug er komt iemand naast mij lopen en we hebben het over festivals. Al met al weer een ontzettend leuk weekend!