Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

Throwback monday: #InthereallyniceweatherEven tussen alle bedrijven en regels door. Een throwback naar 2 jaar geleden. Alvast gefeliciteerd haha. It’s been 2 years already baby. Happy universary haha. Zullen we voor het gemak maar regelrecht naar het Sushi restaurant doorgaan ? .Even zonder gekkigheid ik heb het natuurlijk voor jullie gemanifest bij Toekomstmuziek. Aha, nu komt de aap uit de mouw ;p. Hopelijk was het leuk, ik was ondertussen bij Esther met Sanne, zoals je vast wel weet ;). Wel leuk he die 666 ;). Het is dat ik niet ingelogd was want je kan er bij mij nu wel van op aan en dit heb ik ook tegen je gezegd: ik volg het alleen onder mijn eigen naam. Het is wel weer het weer ervoor om ijs te eten vind je ook niet?. Nou ja, i’m ready!. Het volgende wat online komt is een les over patronen doorbreken. Gisteren voor het gemak maar weer eens in Jagers gezeten, gaat mij nog steeds goed af. Ik raak op mijn werk soms even gefrustreerd van de druktes en de vele dingen die er dan weer tussendoor komen maar al met al, i’m doing fine and hell yes i’m telling you what i have been up to ;)

Laters babe