Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt


Echt een hele mooie tekst, ik lees het, Google het en ik denk hmmm….. beetje jammer dat er zoveel rouwkaarten mee versierd zijn. Gelukkig ook een valentijnskaart, besluit om het te gebruiken. Wat geef ik dit voor betekenis ? Voor mij staat het voor hoop, liefde, kracht en sterk zijn.  Vroeger was ik bang om iets de ruimte te geven, bang om iets kwijt te raken waar ik zoveel van hou. Vond het doodeng om afstand te doen want wat gebeurd er dan? Ga je mij vergeten ?. Door deze tekst is er een soort houvast, waarom had ik dit niet eerder geleerd of gehoord ?. Ik begrijp nu dat ruimte geven essentieel is, het is echt nodig om te groeien net als een plantje: geef het water en het blijft groeien. Geef je het teveel water? Het zal uiteindelijk verzuipen in het water. Toch was ik altijd van het verzuipen… Angst…. En ik begrijp je nu zoveel beter Charming of kan ik nu gewoon Maxim zeggen. HOI MAXIM!! HOI JURRE!! HOI ELIAS,ROB, ELLIS en al zijn andere familie, collega’s en vrienden.  ‘’Angst voor een naam is angst voor het ding  zelf’’ (Hermelien Harry Potter) en ik heb geen angst meer. Als er een nieuwe opleiding was geweest had ik het de Maxim opleiding genoemd hahahaha, oké, even zonder grappen nu. Mijn tijd van jou overal opzoeken en gekke dingen doen is geweest, dat weet je nu wel inmiddels. Toch ben ik echt trots op jou( dat weet je, kan het alleen nooit genoeg zeggen haha), jij bent ook de man geworden die ik voor jou voor ogen had, (ja, die met dat vieze baardje hahaha). Nee zonder grappen, jij moest ook groeien zonder mij, dingen verwerken/ te boven komen, jezelf een prioriteit geven. Ik volg Spotify wel, hou de cijfers in de gaten (die goed gaan) en zie weer een radio station voorbijkomen. Dat heb ik ook voor jou gemanifest (duhh). Ik wil juist dat je succes blijft houden, dat je blijft groeien en vooral dat Plumeau zo groot wordt dat je uiteindelijk in de Ziggo kan optreden of misschien wel Ahoy. Dat is altijd al wat ik voor Plumeau zou hebben gewild. Er mag meer bij komen hoor, nu ik toch bezig ben kan ik net zo goed mijn plannen met je delen: Merchandise, TikTok (liedjes vertalen, beetje wat Nielson doet), laat wat meer achter de schermen zien, vinden de mensen leuk, vaak live gaan en vooral waar staat Plumeau nou voor jullie voor, beetje als een interview ;). 


Ik snap nu wat achter iemand staan betekend. Het supporten, steunen, moed geven maar geloof ook in jezelf, blijf ook op jezelf vertrouwen. ik wil dat onze relatie gezond wordt, sterk, GOEDE communicatie;)  en vooral onafhankelijk je eigen ding doen. Ik heb dat zelf nooit op dit niveau ervaren. Zelf nooit echt die support gevoeld maar ik wil dat vooral wel een ander geven. Ik wilde dat je het goed hebt, dat je vooruit komt, dat je leert fietsen zonder de zijwieltjes. Kom op Maxim, jij kan dat! Ik geloof volledig in jou. Al vindt ik het ontzettend leuk om bij elke stap betrokken te zijn, ik begreep waar je vandaan kwam. Ik heb op elke mogelijke manier laten zien dat ik van je hou, vaak uit angst gereageerd en vooral ontzettend vaak op de 3D.. Ik denk dat je enorm geschrokken was van vorig jaar en daarom zo terug houdend was (wat ik snap, ook ik was even bang dat het jou teveel zou worden).  Maar ik moest mij wel tegen de spreekwoordelijke lamp stoten en ik hou jou absoluut nooit verantwoordelijk voor hetgeen er met mij is gebeurd, dat kan niet want je weet wat ik dan zeg: ik wijs met 4 vingers naar mijzelf (eigen gedachtes) en natuurlijk ben je zelf ook verantwoordelijk voor je eigen gedrag, je wist donders goed wat je deed, je bent ontzettend slim maar ik snapte je. Dankjewel dat je mij hebt laten inzien dat het zo niet anders kon (ipv sorry, dat was nooit mijn bedoeling geweest).


iJA, ik heb alle foto’s bewaard. Ik heb je eindelijk de ruimte gegeven die je nodig hebt, al support ik je zo nu en dan (dankjewel voor de mogelijkheid daarvan) ik denk dat het tijd is om dat interview of die cocktail eens te gaan drinken vindt je ook niet? Doe het wel wanneer jij er echt klaar voor bent, natuurlijk sta ik te springen maar ik wil je nog wel steeds laten zien en laten merken dat ik jou volledig respecteer in alles wat je doet en aangeeft en je daarbij dus de tijd geef die je nodig hebt. Er is geen haast, ik ben nog geen 33 en ga ook nog niet naar de biologische klok toe EN VOLHOUDEN KAN IK, ALS DE BESTE (dat heb je wel heel erg gemerkt, haha). MAARR…. ga geen  uit melker of slacker worden OK.?;). Je hebt ooit gezegd dat je een ultimatum moet hebben, ik heb gemerkt dat dat voor jou niet werkt, geeft juist meer druk. Ik weet wat je altijd zei: forceren is niet goed. Dus hou ik dat open. Maxim, je bent de beste, een uitzonderlijke goede gitarist met enorm veel talent, don’t you fucking dare to waste it!, je hebt ontzettend veel kwaliteiten waar ik achter blijf staan, keep it up! . I see you when i see you baby, i fucking love you


Laters baby,


Daniëlle


p.s. al zeg ik 100x hetzelfde, just be you het komt echt wel goed!


P.P.S.  Je lievelingssmaak😉