Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

1ste en 2de kerstdag
Lieve allemaal, ik hoop dat jullie fijne kerstdagen gehad hebben en lekker hebben gegeten maar vooral veel gezelligheid.


1ste kerstdag: Een beetje wachten totdat ik moet werken, want moet van 1 tot 5 blijkbaar is het rustiger dan ik dacht, het regent buiten en ben niet echt in een fijne stemming. Regen is altijd een beetje somber, het lukt niet altijd om daar doorheen te kijken. Je emoties er laten zijn werkt altijd het beste (denk aan een bal die je onderwater probeert te duwen, zal altijd weer terugkomen). Evengoed wel een leuke avond gehad.


2de kerstdag: Rond 1 uur bij mijn moeder zijn. Even kijken wat ik aan moet, het blijft altijd een beetje een struggle, hoeveel kledingstukken liggen er bij mij wel niet op mijn bed? Denk dat elke vrouw dit wel herkenbaar vindt. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig had ik vrijdag nog nieuwe kleding gekocht. Ik kan daar altijd wel heel blij van worden, shoppen in Zaandam geeft voor mij zo’n gezellig gevoel. Gek op kleding kopen, geef mij een middag in Zaandam of Amsterdam en ik kan uren zoet zijn hoor. Maar goed, thuis bij mijn moeder waar mijn zusje nu woont (helaas). Mis haar wel maar denk dat het ook eens goed is om weer te wennen aan het alleen zijn. Ik heb daar nogal veel druk op gelegd, ik kan het wel maar het blijft toch een beetje een dingetje.


Ik heb een hele tas vol mee met spelletjes, wil heel graag. Uiteindelijk blijkt Kahoot toch wel een favoriet. Echt een aanrader! Had het laatst bij dansen gespeeld het is een soort online quiz met tal van onderwerpen. En natuurlijk mag Harry Potter ook niet ontbreken, Philosopher’s Stone it is. Blijft leuk, all time fav zullen we maar zeggen;). Het dinner is bij ons altijd wel goed verzorgd, mijn zusje maakt de dinner kaarten en mijn moeder pakt vaak wel Groots;) uit. Patatjes met kip en groente (verzorgd door Frank), stoofpeertjes en een kersttaart. Savond’s Sisi kijken (de originele;)) Geen idee of mensen deze serie kennen, is ook al heel oud maar hij blijft toch wel leuker dan de Netlix serie Die Kaiserin. Het lijkt af en toe net wel Disney. Kings and Queens zit altijd wel in mij. Het heeft iets, jurken en sieraden, extravagant en diamants everywhere. Love it, toch kies ik wel liever voor een auto dan paard met wagen. Anyway, deze week gewoon werken. Niets geen vrij voor mij. Vind het ook niet erg, hou van mijn werk en denk dat dat het allerbelangrijkste is