Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

In verbinding met jezelf vanuit liefde


Een mooi gedicht over liefde in het algemeen 

In verbinding met jezelf kan soms het moeilijkste zijn wat er is, want dan voel je pas alle emoties en je eigen gemis. Vanuit je eigen ego, reageer je op pijn en vaak is dit waar de angst zal zijn. Maar kijk je jezelf eens aan, geef je de ruimte aan je emoties, dan zie je dat het beter zal gaan. Want dan heb je begrip voor wat er is, begrip voor andere zonder oordeel en wederom voel je dan heel veel. Ik vind het moeilijk om vooral grenzen te stellen en dat het zich een oordeel zal vellen. Vanuit mijn angst vind ik de negatieve emoties het moeilijkst want wat zal een ander ervan zeggen? Ik voel dan dat ik mijzelf uit moet leggen. Maar toch leer ik uit Liefdeskunst nu dat ik alle emoties een plek kan geven, die ik in mijzelf mag beleven. Hoe meer ik met mijzelf ben, hoe beter ik mijzelf ken. En ik gun het iedereen om mij heen, hou eerst eens van jezelf en doe het op de goede manier want dan heb je in het leven vooral heel veel plezier. Maar nu ik zie, wie ik ben, in verbinding met mijzelf, dat is nu wat ik het beste ken. Zo ook de momenten dat ik alleen ben, want nu ik mijzelf ontzettend goed ken, weet ik beter dan ooit hoe leuk ik het kan hebben en wat ik allemaal kan doen, balanceren voor het miljoen. Niemand hoeft mij meer te entertainen want dat kan ik zelf en dat was mijn doel en meestal kijk ik hoe ik mij voel. Er zullen altijd wel in het leven dingen zijn, waaraan je kan werken om jezelf nog meer daarin te versterken. De uitdaging ligt dus bij de doelen die ik bereikt heb om dan verder met iets anders te gaan want ik heb altijd motivatie en inspirerende onderwerpen ga daar maar van op aan.