Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

#Motivationaldays, Confidence en trots zijn 2o mei 2024,Het grote verschil is toch wel de rust die ik weer heb weten te vinden. In alle facetten van het leven. Ik heb weer een baan of misschien wel meerdere banen, het dansen gaat als een stijgende lijn omhoog en vriendinnen, die zijn er ook voor mij. Maar het allergrootste verschil zit hem toch wel in de #Confidence om de rust te ervaren die ik met mijzelf nu heb, om al het mogelijke uit een dag te halen.

Ik ben enorm trots op mijzelf dat ik zo goed vooruit ga en dat ik, eindelijk ook eens de tools die ik leer, toepas. Zo ben ik voor de 2de keer Jij bent de prijs weer aan het doen en ik merk dat de emotie regulatie iets beter gaat. Goede tip voor jullie: Doe een body scan, zo leer je te voelen en te landen in je lichaam. 

Inmiddels heb ik een betere manier gevonden om te manifesteren en ik merk en zie dat dit ontzettend goed helpt!. Ik heb hierdoor veel meer vertrouwen in mijzelf en in het proces.

Ik reageer nu HEEEL anders met veel meer #Confidence met veel meer #liefde en met veel meer #Positivevibes en dat het dit keer gaat lukken, weet ik zeker!DUS IK ZEG: ZET HEM OP MET ZIJN ALLE! CELEBRATE AND EXPLPORE LIFE! CARPE DIEM! 


Last train home - John Mayer

New Light - John Mayer

Coming Home - Diddy

Love me like you do - Ellie Goulding