Just be you, nobody is perfect but all you need is love and a little bit of magic 

Ik ga op vakantie naar Portugal en neem mee...Louise, Athelie en Rudi.
S’ochtends om 3.11 wakker van Loo want we moeten om 3.45 bij Rudi zijn. Snel douchen, aankleden, de spullen beneden, op tijd weg gaan zonder haast, is wel fijn. Door de vader van Rudi worden we naar Schiphol gebracht en op de radio Last train home van John Mayer had ik anders verwacht?.. Al is het s’ochtends vroeg we hebben toch lol voor 10.Wow, het weer in Portugal is zoveel lekkerder dan in Nederland. We gaan vanmiddag naar het strand. Een blauwe zee en natuurlijk neem ik mijn boek mee. We zijn naar de grotten geweest, super mooi! Helaas zien we geen beest. Ik wordt zeeziek, nou lekker ik baal even als een stekker. Ik wil eigenlijk toch dolfijnen spotten, maar ze laten zich niet zien, een overdoe voor in de toekomst misschien?
Ik eet eigenlijk best wel weer veel en altijd met een cocktail. ik heb er genoeg gehad en eindelijk zwem ik eens in een zwembad. Van deze vakantie heb ik geleerd om eens te vertragen, want ergens heen gaan dat hoef je mij niet 2x te vragen. Het ging mij altijd om nieuwe dingen ontdekken en iets doen maar is dat echt waar je aan wilt voldoen? Rustig aan doen is ook wel eens lekker, en nee je wordt daardoor niet gekker.
Yes, ik heb weer een kleur op mijn gezicht dankzij het heerlijke warme zonlicht.  Het is jammer dat het zo kort was, want eenmaal in Nederland loopt iedereen weer met een regenjas. Ik heb last van een jetlag, dat is toch ook niet zo heel gek? Een super leuke vakantie, de Happy Memories weer op mijn website gezet, al met al we hadden de grootste pret!